Vill du vara med och skapa de bästa digitala arbetsplatserna?

Om du gillar teknologi och är sugen på nya utmaningar kan vi erbjuda dig stora utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande företag.

Du har nu möjlighet att bli en del av vår resa och få en betydande roll när vi stärker upp vårt team av duktiga Mobilitetskonsulter. Vårt mål är att vara Nordens självklara val för organisationer som vill skapa den bästa digitala arbetsplatsen. Vi erbjuder konkurrenskraftig ersättning, flexibel arbetsmiljö och bra kollegor.

Vi hjälper idag stora och välkända företag i Sverige och Norge att lyckas med mobilt arbetssätt. Du kommer arbeta i en ständigt utvecklande bransch och hålla dig uppdaterad på de senaste trenderna inom mobilitet, smartphones, IoT, säkerhet och mycket annat inom digitalisering.

Vi tror att du har jobbat några år som IT-konsult eller tekniker. Du har säkert ett stort teknikintresse och du har kanske även erfarenhet av att jobba med IT-infrastruktur och säkerhet. Du brinner för att skapa kundnytta, är noggrann och mån om att alltid leverera hög kvalitet.

Ring gärna, 070-589 00 06,  för att få veta mer, eller skicka din intresseanmälan till roger.lovgren@conneqted.se

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vi behandlar ansökningarna fortlöpande.

Conneqted tillhör Techstep-koncernen, ett IT-tjänsteföretag med specialistkunskap inom Enterprise Mobility. Vi startade i januari 2016 och har vårt säte i Karlstad men arbetar med kunder över hela Norden. Vårt team har mångårig erfarenhet i branschen och vi brinner för att hitta nya och effektivare lösningar som gör våra kunder vassare. Vi drivs av vår nyfikenhet och spanar alltid framåt.  Vi drivs av vår nyfikenhet och spanar alltid framåt. Vi strävar efter att vara en oberoende rådgivare – för varje kund, och vi lever efter visionen ”Conneqted People Work Smarter”