Mobil byggarbetsplats

Vill du göra IT enkelt?

Vi söker dig som gillar teknologi, är nyfiken och som drivs av att hjälpa andra att arbeta smartare. Som IT-konsult hos oss har du möjlighet att få en betydande roll i Nordens branschledande team inom modern hantering av mobila enheter och digitala arbetsplatser.

Vem vi söker

Vi stärker vårt team och letar efter dig som är tekniskt lagd, har ett stort teknikintresse och hela tiden vill lära dig mer. Du har en grundläggande IT-kompetens och kommer att utvecklas och lära dig våra expertområden efter hand. För oss är det viktigast att hitta rätt person som passar in i teamet och har de personliga egenskaper som krävs.

Om oss

Conneqted tillhör Techstep-koncernen – ett IT-tjänsteföretag som specialiserat sig på moderna arbetsplatser. Vår vision är ”making work mobile” och vi ska vara Nordens självklara val för organisationer som vill skapa den bästa arbetsplatsen. Vi tror att den innebär att du kan jobba varifrån du vill med hjälp av mobila verktyg och appar. Vårt mål är att våra kunder ska få bästa möjliga nytta av den mobila teknologins fördelar. Vi drivs av vår nyfikenhet och strävar efter att vara en oberoende rådgivare – för varje kund.

I Techstep-koncernen jobbar ca 220 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Oslo. Bland våra kunder hittar du stora organisationer inom både privat och offentlig sektor och flera globala industriföretag.

Sådan är du

Som du säkert listat ut tror vi att du har jobbat några år som IT-konsult/tekniker eller inom IT-support. Kanske har du erfarenhet av att jobba med IT-infrastruktur, klienthantering, nätverk eller säkerhet, men som sagt, det viktiga är ditt driv och ditt teknikintresse. Du kommer att arbeta i en bransch som ständigt utvecklas och du behöver vara nyfiken för att hålla dig uppdaterad på de senaste trenderna inom mobilitet, mobila OS, ”Internet of Things”, mobil säkerhet och IT-infrastruktur.

Som person är du positiv och har en mycket god social förmåga och hög ansvarskänsla. Du kommer att ha direktkontakt med kund och fungera som kittet mellan affärsverksamhet och IT.

Så söker du jobbet

Välkommen att höra av dig med din ansökan eller med frågor till Roger Lövgren, 070-589 00 06, roger.lovgren@conneqted.se Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vi behandlar ansökningarna löpande.